Βιωματικό εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης

Α κύκλος: “ΑναγνωρίΖω & ΑλλάΖω”

πεποιθήσεις…συνήθειες…συμπεριφορές …τον τρόπο που σκέφτομαι…που εκφράζομαι…που κινούμαι…που αναπνέω…που δρω….

Πως αλλάZω τις δικαιολογίες μου σε δράση?

*ΑναγνωρίΖω τις Ανάγκες μου
*ΑλλάΖω το Α-στερητικό μου
*ΑποφασίΖω τι είναι αυτό που θέλω
*Αναλαμβάνω την ευθύνη μου
*Αφοσιώνομαι στο στόχο μου
*Ανακαλύπτω τη ζωή που μ’αντιπροσωπεύει
*Απολαμβάνω τ’αποτελέσματα…

Γιατί… ΑξίΖΩ!!!

 

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις νέους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς , να έρθεις σε επαφή με ανάγκες και ξεχασμένα συναισθήματα και να μπορέσεις να διαχειριστείς καταστάσεις που δυσκολεύουν το δρόμο σου ξεπερνώντας εσωτερικά και εξωτερικά εμπόδια

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ γιατί εκτός απ’το νου-τη σκέψη σου-που σε ελέγχει και σε καθορίζει ,έχεις συναίσθημα,ψυχή και σώμα κι όλα αυτά μαζί χρειάζεται να βρίσκονται σε ισορροπία! Η Βιωματική αυτή εμπειρία λοιπόν αφορά στην ανάπτυξη του συνόλου. Επιπλέον η μη εφαρμοσμένη γνώση είναι απλά πληροφορία ενώ η εφαρμοσμένη είναι εμπειρία-κάνεις την πληροφορία κτήμα σου-συμμετέχει το σώμα και το σώμα θυμάται- αναπτύσσεται η αντίληψη -εμπλουτίζονται τα εκφραστικά σου μέσα & μπορείς  να σε κουμαντάρεις . Μέσα απ’αυτή τη διαδικασία θα μάθεις ν’αναγνωρίζεις, να μελετάς,ν’αποδέχεσαι και να δίνεις χώρο να εκδηλωθεί και το σκοτεινό κομμάτι σου το οποίο μπορεί να σου δώσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες!Γιατί αν θες ν’αλλάξεις χρειάζεται να μελετήσεις και τη σκιά σου.

 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ του NLP σε συνδυασμό με βιωματικά παιχνίδια και ασκήσεις που βασίζονται στην επικοινωνία και την εμψύχωση σου δίνει πολύτιμα εργαλεία και βήματα δράσης και σε οδηγεί σε συναισθηματική απελευθέρωση, αγγίζοντας όλη την γκάμα των συναισθημάτων, κάνοντας χρήση και των πέντε  αισθήσεων ,ενισχύοντας έτσι τον αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητα σου και φέρνοντας σε κάθε φορά ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.
Ο ΝLP σου δείχνει πως να δημιουργείς πραγματικές αλλαγές στη ζωή σου!
Πως να εξουδετερώσεις μια δυσάρεστη εμπειρία και να δημιουργήσεις επίκτητη αισιοδοξία.

Σου δείχνει τον τρόπο να διαλύσεις μια περιοριστική σου πεποίθηση, να βρεις τη ταυτότητα που σου ταιριάζει κάνοντας πάντα τις σωστές ερωτήσεις στον εαυτό σου.

Επίσης χάρη σ’αυτή τη συνδυαστική μέθοδό οι δεξιότητες και ο χειρισμός των διαπροσωπικών σχέσεων βελτιώνονται & ενισχύεται η Αυτοπεποίθηση Αυτενεργώντας με Αυτογνωσία!
Η ολοκληρωμένη κατανόηση του εαυτού σου και των αναγκών του μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη μέσα απ’αυτή τη διαδρομή…
Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από σένα…

 

ΤΟ ΜΕΣΟ που θα χρειαστείς για να φτάσεις είναι η σκέψη-ο λόγος- το σώμα και οι πέντε + 1 αισθήσεις σου

 

ΣΚΟΠΟΣ είναι να καταλάβεις ότι ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις σπουδαία πράγματα!

 

Θα ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ : Συνέπεια & Άνετα ρούχα

Κάνε ένα  δώρο στον εαυτό σου.Το αξίΖΕΙ!!! Είναι αυτός που σε τροφοδοτεί και που θα σου επιστρέψει  αυτό που θα του δώσεις στο πολλαπλάσιο!

 

 


“Στη ζωή δεν παίρνουμε αυτά που θέλουμε…” http://siempreviva.gr/?p=96

Το μόνο που χρειάζεται είναι να Αναβάλω την Αναβλητικότητα μου…

& “Το κλειδί είναι…” http://siempreviva.gr/?p=41

Φωτογραφία της Marousa Strogioglou.